Moederdag; draai en win!

Moederdag actie

Op zaterdag 7 mei, de dag voor moederdag organiseren we weer een gezellige, feestelijke dag in Winkelcentrum de Bus. Er zal een barista staan met een koffie/thee/chocomel tuc-tuc die mensen van gratis koffie zal voorzien. Voor kinderen is er ranja. Daarnaast komt er een Rad van Fortuin te staan waar klanten aan mogen draaien en altijd prijs hebben. De hoofdprijs is shoptegoed twv maar liefst € 500,-!!! Dat is voor iedereen een zeer welkom bedrag in deze dure tijden.

Hoe werkt de actie? Klanten krijgen van vrijdag 29/4 t/m donderdag 5/5 een sticker als ze een aankoop doen in 1 van onze winkels. Bij 3 stickers is hun kaart al vol. Deze kaart leveren ze in tegen een Draai-aan-het-rad-kaart. Ze hebben dan altijd prijs, maar op deze manier kunnen wij inschatten hoeveel prijzen we uit moeten gaan reiken. Er is ook een hoofdprijs van € 500,- shoptegoed, verdeeld in 100 waardebonnen van elk € 5,-. Op zaterdag 7 mei presenteert onze mede-wijkbewoner en tonprater Rob Scheepers in de ochtend. Bart Abels, o.a. bekend van de Sinterklaasintocht van Helmond, zal in de middag alles op een leuke manier aan elkaar praten. De prijzen worden uiteraard beschikbaar gesteld door de ondernemers.

Tevens nodigen we onze buren, de bewoners van Savant de Eeuwsels uit voor een gratis kopje koffie en een draai aan het rad. Deze mensen hebben ook lang genoeg binnen gezeten ivm corona en verdienen een gezellige uitstapje. Om alles in goede banen te leiden zullen we ism de LEV groep en de beveiligers in opleiding van het ROC ter AA aan de Keizerin Marialaan zorgen dat er voldoende mensen zijn om toezicht te houden.

Terug naar het overzicht