Ondernemers Winkelcentrum de Bus helpen elkaar

De ondernemers in de Bus zijn altijd actief en organiseren veel voor hun klanten. Maar nu hebben ze een actie verzonnen die niet alleen voor hun klanten een goede deal is, maar vooral voor de collegae ondernemers die door de coronamaatregelen helaas hun winkel hebben moeten sluiten. De winkeliers die nog wel open mogen gaan daarom helpen, samen met hun klanten. 

Klanten van winkelcentrum de Bus kunnen 3 kassabonnen van de deelnemende winkels inleveren bij Bakkerij der Kinderen of Romonesco Slager-Traiteur en ontvangen dan direct een voucher van € 2,50. 

Deze is na de lockdown te besteden bij een van de winkels die nu dicht zijn. Hoe leuk is dit? Met deze actie: “steun de lockdown winkeliers van winkelcentrum de Bus” laten ze weer zien hoe de verbondenheid onder de diverse ondernemers is. Helpen jullie ook mee?

Deelnemende winkels:

Supervlaai, Romonesco Slager-Traiteur, Plus Bouwmans, Hans Deelen Groenten en Fruit, Bakkerij der Kinderen, Duijmelinck Delicatessen, Restaria de Bus, Vis & CO, Chinees Restaurant Happy Valley

Winkels waar straks de vouchers zijn in te leveren:

Karakter Kapper, Marie’s Fashion, Primera de Luifel, Comtr Gordijnen, Onje Clonje, Feestshop de Ballon

De actieperiode om te sparen loopt van 25 januari t/m 7 februari. 

Terug naar het overzicht