Speuren voor de speeltuin

🎉 Geweldig nieuws voor alle kinderen in Helmond-Noord! Winkelcentrum De Bus staat op het punt om opnieuw een spectaculaire actie te lanceren, en dit keer willen we je meenemen op een avontuur vol plezier, beweging en onvergetelijke herinneringen!

In samenwerking met de basisscholen in de omgeving, willen we een fantastische speelmiddag organiseren in de prachtige Speeltuin Leonardus. We hebben deze geweldige plek gekozen omdat het niet alleen een ontmoetingsplaats is voor kinderen, maar ook een veilige haven waar ze naar hartenlust kunnen buitenspelen en bewegen.

Hoe werkt het? In Winkelcentrum De Bus hangen we betoverende foto’s op van de verschillende speeltoestellen in Speeltuin Leonardus. Dit vormt het startpunt van een spannende puzzeltocht! Kinderen kunnen deelnemen door deelnamekaarten in te vullen, waarop ze de locaties noteren waar ze de foto’s hebben gevonden.

En hier komt het leuke gedeelte: als de kinderen hun ingevulde deelnamekaart bij ons inleveren, krijgen ze een speciale strippenkaart voor Speeltuin Leonardus! Deze strippenkaart biedt toegang tot de speeltuin, een verfrissend ijsje, een verkwikkend drankje, iets lekkers én een prachtig cadeautje als aandenken aan deze onvergetelijke dag. De versnaperingen kunnen de kinderen ophalen in ons gezellige winkeltje.

Maar er is meer! De kinderen hebben de vrijheid om zelf een dag naar keuze te kiezen in de zomervakantie om van deze geweldige speelmiddag te genieten. Op die manier kunnen ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een energieke en gezonde middag vol plezier beleven!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we de basisscholen De Rank, De Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek hebben benaderd om deelnamekaarten te verspreiden. En het enthousiasme van deze scholen, evenals Speeltuin Leonardus, is werkelijk hartverwarmend!

Dus, beste ouders, laat deze kans niet voorbijgaan! Doe mee aan onze geweldige actie en geef uw kinderen de kans om deel uit te maken van deze onvergetelijke speelmiddag. Kom langs in Winkelcentrum De Bus, ga op ontdekkingstocht naar de foto’s, vul de deelnamekaart in en ontvang een strippenkaart voor Speeltuin Leonardus. Het belooft een avontuur vol vreugde en beweging te worden dat uw kinderen nog lang zullen koesteren!

Samen maken we de zomervakantie onvergetelijk. We kijken uit naar jullie komst en kunnen niet wachten om jullie stralende gezichten te zien terwijl jullie genieten van deze fantastische belevenis!

Speuren kan van 15 juli t/m 26 augustus 2023

Terug naar het overzicht