Speuren voor de speeltuin! Ook tijdens het 50-jarig jubileum van Winkelcentrum De Bus

Fantastisch nieuws voor alle kinderen in Helmond-Noord! Ook in ons jubileumjaar organiseert Winkelcentrum De Bus opnieuw de succesvolle speeltuinactie. Dit jaar willen we je meenemen op een nieuw avontuur vol plezier, beweging en onvergetelijke herinneringen. In samenwerking met de basisscholen in de omgeving organiseren we een fantastische speelmiddag in de prachtige Speeltuin Leonardus. Deze speeltuin is een ontmoetingsplaats voor kinderen en een veilige haven waar ze naar hartenlust kunnen buitenspelen en bewegen.

Hoe werkt het? In Winkelcentrum De Bus hangen we weer foto’s op van een stukje van speeltoestellen in Speeltuin Leonardus. Dit vormt het startpunt van de puzzeltocht! Kinderen kunnen op de speurkaart aangeven waar ze de foto’s hebben gevonden. Zodra de kinderen hun ingevulde speurkaart bij ons inleveren, krijgen ze een speciale strippenkaart voor Speeltuin Leonardus.

Wat biedt de strippenkaart? Deze strippenkaart geeft toegang tot de speeltuin, een verfrissend ijsje, een verkwikkend drankje, iets lekkers én een prachtig cadeautje als aandenken aan deze onvergetelijke dag. De versnaperingen kunnen de kinderen ophalen in ons gezellige winkeltje.

Wanneer? Kinderen kunnen zelf een dag naar keuze kiezen in de zomervakantie om van deze geweldige speelmiddag te genieten. Op die manier kunnen ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een energieke en gezonde middag vol plezier beleven!

De basisscholen De Rank, De Bundertjes, De Toermalijn en Kindcentrum Mozaïek hebben enthousiast gereageerd op onze actie en zullen de deelnamekaarten verspreiden. Ook Speeltuin Leonardus is verheugd om weer mee te doen aan dit prachtige initiatief.

Ouders, laat deze kans niet voorbijgaan! Doe mee aan onze leuke actie en geef je kinderen de kans op een heerlijke speelmiddag. Kom langs in Winkelcentrum De Bus, ga op speurtocht naar de foto’s en haal de strippenkaart op. We kijken uit naar jullie komst en kunnen niet wachten om jullie stralende gezichten te zien terwijl jullie genieten in de speeltuin!

Speuren kan van 6 juli t/m 18 augustus 2024.

*Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Wijk Management Helmond.

Terug naar het overzicht